Digest

ISRM

Digest

Novinky

V prvním čísle našeho časopisu Vás seznamujeme s dvěma formami dalšího vzdělávání, které souvisí s trendem, charakteristickým pro náš projekt.

První z nich představuje nabídka českého serveru ”Vzdělání.cz”, jehož hlavní stránku najdete na adrese http://www.vzdelani.cz/welcome.html

Na serveru najdete jak seznam firem, inzerujících své výrobky a služby pro školy a oblast vzdělávání obecně, tak i nabídka školení a kurzů dalšího vzdělávání, a to na základě lokálního rozdělení, tj. podle jednotlivých měs a míst v ČR. Tento seznam je přístupný zdarma všem, kteří chtějí přidat do seznamu adres svoji nabídku na školení nebo kurzy. Na serveru je také umístěna nabídka zaměstnání a právní a finanční poradna. Nabízeny jsou také jazykové kurzy, a někteří sponzoři zde inzerují své sponzorské iniciativy (např. v současnosti firma Siemens uvádí v ČR multimediální projekty pro středoškoláky).

Firma RMR jako první na světě Vás zve do on-line multimediálních kurzů na adrese

http://www.rmrplc.com pro oblasti elektronického E-businessu. Budete překvapeni kombinací interaktivity, znalostního aparátu a panelů novinek. Jednotlivé obrazovky dávají možnost lektorům uložit si některé části výukových panelů a použít je v rámci vlastních výukových programů. V reálném čase se bezplatně zúčastníte nabízeného kurzu, a současně v on-line přístupu získáte nové vědomosti. Každý z nabízených kurzů můžete multimediálně sledovat, nebo si jej můžete uložit a využít později, v pro Vás vhodném čase a příležitosti. Firma současně dává všem návštěvníkům stránek neomezené právo využít představovaný informační produkt. Doporučujeme Vám neváhat, a navštívit virtuální učebny a multimediální program firmy RMR, který pro ni připravila firma SPRITO.



Logo STUDIO aha! Grafický design 
© 2000-2001 Studio aha!

Provoz serveru a aktualizace Albertina icome Praha s.r.o.
Všechna práva vyhrazena. Aktualizace 18.05.2004

[CNW:Counter]