Digest

ISRM

Novinky

V tomto čísle Vás seznámíme

bullets novou publikací z oblasti managementu jakosti
bullets jedním ze dvou největších producentů vzdělávacích programů v oblasti obchodu a řízení , organizovaných převážně na Internetu.

 

Management jakosti s podporou norem ISO 9000:2000

Nakladatelství "Verlag Dashofer" vydává novinku na českém knižním trhu autora Doc. Ing. A. Fialy, CSc. a kolektivu autorů. Jedná se o praktickou příručku, doplněnou informací na CD ROM. Na 650 stranách ve formátu A5 a v ceně 2.970 Kč (vč. CD ROM) informuje o tom, od kdy platí nové ISO normy jakosti, kdy se podle nich začne certifikovat a jak je třeba připravit systém jakosti Vaší firmy právě před certifikací.

Podává spolehlivý návod jak v praxi zavést, udržovat a zlepšovat systém jakosti ve Vaší firmě podle nových norem ISO 9000:2000. Informaci jsme pro Vás převzali z internetové adresy, na které si můžete také publikaci objednat a dozvědět se více z jejího obsahu :

http://www.dashofer.cz/asp/produkty 

 

FT KNOWLEDGE

http://www.ftknowledge.com 

Dva největší producenti elektronických služeb pro vzdělávání v managementu, zabývající se také podporou zvyšování kvality lidských zdrojů, FT Knowledge a The FORUM Corp., spojují v současnosti své síly k nabídce nejprestižnějších produktů elektronického vzdělávacího systému ("e-learning"). Dnes bychom Vás rádi seznámili s první ze jmenovaných společností.

Financial Times Knowledge, (dříve známý pod názvem "Financial Times Management"), spojil již dříve nabídku svých služeb s technologií mediální složky firmy Pearsons. To firmě umožňuje v oblasti nabídky tréninku, vzdělávacích programů a konzultací využívat jak moderní mediální metody, tak i znalostní základ prestižních vzdělávacích institucí a ústavů, jakými jsou např.

bulletVideo management, UK, jeden z vedoucích producentů videoprogramů, založených na spolupráci se špičkovými

vzdělávacími ústavy, jako je např. INSEAD a Wharton,

bulletRegents College, USA, nejstarší americká virtuální univerzita, která pomáhá dosáhnout vzdělání v obchodních disciplinách včetně MBA, dále v informačních technologiích a znalostním managementu,
bulletNew York Institute of Finance, USA, špičkové vzdělávací zařízení pro profesionály ve světě financí, zal. 1922 Newyorskou burzou a mezinárodně uznávané jako místo, které pomáhá zvyšovat vzdělání odborníkům, ucházejícím se o pozice na Wallstreetu,
bulletThe Open College, UK, špičkový ústav, nabízející možnost zvyšování kvalifikace pro individuální i hromadné zájemce,
bulletFT Knowledge v současnosti eviduje 25.000 studentů v 143 zemích světa, má své kanceláře v osmi zemích. Vyvinul nový způsob dodávání materiálů a předávání znalostí tím, že 40 % svých kurzů pořádá na internetu a v multi-mediálním formátu. Svým studentům zasílá programy formou učebnic, videoprogramů, CD-ROM a také on-line programů na internetu, které jsou upravovány podle požadavků klienta. Obsahově se vzdělávání soustřeďuje na tyto oblasti: training a vedení lidí, komunikaci, péči o klienty, finance investování do lidských zdrojů, management a osobní schopnosti, kvalita, práce s podporou PC, prodej a marketing, týmová práce a vedení lidí.

Hlavní partneři FT Knowledge jsou z akademické oblasti :

bulletUniversity of Michigan Business School, která umožňuje klientům získat znalosti v on-line vzdělávacích kurzech, založených na vysoce respektovaných programech denního studia univerzity,
bulletWharton Business School, která nabízí elektronické kurzy, obsahující výběr z Wharton MBA programu, E-Commerce modelů a jejich aplikace,
bulletCambrige Management Awards, který nabízí postgraduální kurz, se zárukou kvality University of Cambridge. Jeho prostřednictvím se připravují manažeři na příští významné role ve vedení firem,
bulletChartred Institute of Marketing, který organizuje na internetu programy dálkového vzdělávání, umožňující v současnosti dosáhnout certifikátu a diplomu celkem 72 000 frekventantům z celého světa.

FT Knowledge má kanceláře v UK (Londýn, Manchester, Twyford, Southport, Glasgow), v U.S.A. (New York, Albany), Malajsii, Hong Kongu, Indii, Singapuru, Austrálii, na Taiwanu a na Filipínách, v Jižní Africe a v Belgii.

Hlavním manžerem FT Knowledge je v současnosti Ms. Pippa Wicks, Chief Executive a Ms. Molly Jackson, marketing and PR Director.



Logo STUDIO aha! Grafický design 
© 2000-2001 Studio aha!

Provoz serveru a aktualizace Albertina icome Praha s.r.o.
Všechna práva vyhrazena. Aktualizace 18.05.2004

[CNW:Counter]